Saturday, March 21, 2009

jat da da da, isma & hafiz AF 7 ;)

baru je habis konsert af yang ke-2 tadi.. before ni aku kata tak nak layan kan af.. tapi nak wat camne dah memang penonton astro yang setia.. layan jugak akhirnya.. tapi still, i think aznil better to be the host! okay kali ni aku suka isma & hafiz! tambah pulak tadi isma nyanyi lagu favourite aku-jat da da da by dia fadilla.. best je die nyanyi.. memang dia ade rupa & suara siti.. but it's okay la.. bukan sebijik pon.. and hafiz.. memang best!! tengok diari pon dia low profile je.. suka sangat.. tak macam ade sorang tu sangat-sangta poyo walhal nyanyi tak sedap mana.. aku rase ni la kelebihan af.. kita boleh menilai kelakuan seseorang tu.. apa pun jom layan lagu jat da da da ni dulu okay.. hehe ;)



No comments: