Sunday, May 17, 2009

konsert final AF 7 & perihal hadiah.

amaran: sila abaikan kata-kata yang ada sekiranya berbaur marah. sebab memang tengah marah pon. without delay, terus update blog!

okay.. konsert malam ni hampehhh!! takde satu pun yang menarik perhatian... lastweek punya konsert lagi best! adoiii.. pihak produksi tolong la pilih lagu yang best sikit...! macam hafiz dapat lagu anuar zain yang tak dikenali.. ramai tak tau lagu tu... dah lah setiap pelajar bawa lagu baru which memang tak pernah kita dengar. so at least the other song should be the famous one yet a great song! jangan la main tangkap muat je. lagu yang familiar lagu isma je sebab lagu misha omar tu memang tengah hot skang. yang lain out! ish. tu la yang buat konsert giler boring! pastu ac pulak banyak merepek2.. haih.. paknil u r the best la! trigger pun tak relevant. in a nutshell memang tak best!! nasib baik stacy nyanyi best..

okay2 sebenarnya aku ni tak puas hati pasal hadiah.. bukan ape no 5 lansung tak dapat apa-apa kecuali trofi... sebelum aku membebel lebih panjang sorry la kalau aku ade salah fakta ke.. sebab before ni aku tak heran pun pasal hadiah. tah kenapa kali ni cam nak heran pulak. haha.
kenapa no 5 dapat trofi je? tak kan la tak boleh bagi rm1000 ke?? tak ke kesian dalam 5 finalist yang no 5 je tak dapat apa-apa. kalau betul tak nak bagi, no4 pun tak patut dapat hadiah. baru fair and square. ini macam apa je.. kesian isma. padahal dah kaut untung bnyak melaului sms untuk isma sampai ke final. at least bagi la rm 1000 ke!! dah la sponsor sume nak bagi hadiah kat juara.. tu okay la sebab juara... pastu kalau memang dari awal takde hadiah untuk no 5, kenapa perlu 5 finalist?? korang rasa adil ke?? geram nyerr!! tapi aku tak berdaya nak buat apa. dah la malas nak cakap banyak.. kang ade pulak yang marah.. okaylah.